Friday, January 21, 2011

teluk kemang

salam



aktiviti ari sabtu yang lepas,bawa steve gi teluk kemang..dulu pernah bawa dia g bagan lalang masa last trip dia ,on 2009..bagi dia makan seafood kat sana..masa time ni en tenit x ada lagi..so for this trip kitaorang bawa dia g telok kemang..amik dia kat hotel dalam kul 4 ptg..terus bawa gi telok kemang..bagi dia mandi kat pantai..

lepas mandi bawa dia gi makan nasi ayam.steve belanja makan .aku selalu aku makan kat sini dulu sblm ada anak @ lugage bag..makanan kat sini mmg sedap..superb la..rugi kalau korang x try tempat ni..tempat nyer dekat ngan marina resort pd...so ni antara pic yang sempat ku snap..btw tenit dapat baju baru dari mak ngah..baju bee n new "cap"..aku bubuh gak pic tu kat dalam entri ni..huhuhuhu..

me n steve

steve in action

aiman sleeping with new baju from steve

aiman..

the scenery

en suami n steve

makan time

steve n the food

aiman yang xnak duduk

aiman n me

aiman with his new "cap"

feeding him rice

bee n atuk

my bee n nenek


aiman ngan pak ngah to be

aiman atas piyut pak ngah yang sangat la "soft"

p/s:time kasih yer mak ngah..sbb selalu belikan utk aiman macam2..keep it up..huhuhuhuhu

2 comments:

  1. thanks...comel cam ibu nyer kan..huhuhuhu.angkat bakul seh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...