Monday, January 31, 2011

trip to nilai 3

salam..


ari sabtu yang lepas..gi nilai 3 ngan mak ngah n si tenit..tujuan beli barang utk persiapan perkahwinan mak ngah yang x lama lagi..sebulan lebih jer lagi..so jumaat lagi aku dah berkampung kat umah mak aku utk tolong mak ngah siapkan deco hantaran..alhamdulilah si tenit sangat behave ari tu...x cranky langsung..cuma cuaca jer kurang baik..hujan..so menyukarkan perjalanan kami..sempat gak tenit amik gambar ngan mak ngah depan kedai thank u...semua merah...dari kedai thank u,ke mak ngah sampai la dak tenit..huhuhuhuhuhu..spirit of CNY la katakan..so here some pics...


merah2..

tenit n mak ngah

tema red sempena CNY

mak ngah yang tgh handle si tenit nak amik gambar..huhuhuhu


p/s:ari jumaat lepas, i was in mc due to flu,fever n headache..skang dah ok sikit..doakan saya sihat yerk..



1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...